Etusivu ::  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote


Maksu voidaan suorittaa luottokortilla, Western Union ja Pankkisiirto.

Western Union nauttii enemmän alennusta sivuillamme, lisätietoja ota yhteyttä.

Kun tilauksen, laskutusosoitteen on vastattava osoite luottokortin muuten emme voi käsitellä tilauksesi.

Kaikki tapahtumat on suojattu, Sivusto on varustettu SSL-salausta järjestelmä suojaamaan henkilökohtaisia ​​ja maksutiedot. Emme myy tai toimita mitään kohteita tilata sivuston kautta suoraan kenellekään tiedämme olevan alle 18 Emme kerää ja henkilökohtaisia ​​tietoja (esimerkiksi nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), johon viitataan myös tässä "henkilökohtaisia ​​tietoja", sinusta ellet antaa sen meille vapaaehtoisesti.

International Shipping

Tilaukset voi kestää 24: stä 36 tunteja. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostitse ilmoituksen, jossa lähetysten seuranta numero. Kaikki toimitus alkaa, kun saat tämän sähköpostin. Jos tilauksen jälkeen 15:00 CST perjantaina tai viikonloppuna, aikaisintaan se laiva on maanantai. Toimitus postilokeroille Tilaukset ei tarvitse lähettää postilokeroa. Kaikki tilaukset on oltava voimassa oleva ei-PO box osoite. Ei tule ylimääräisiä tulleja / maksuja.

* Nämä maat ovat mukana Euroopan unionissa

Jos palaamassa oikea kohteet palautusta: Toimitus ja käsittelykulut ei palauteta. Emme kata toimituskulut tuoton tai vaihtoon oikeassa järjestyksessä, et vastaa merenkulun ja käsittelykustannukset. Kaikki palasi kauppatavaraa tulee lähettää toimitusosoitteen lähetämme teille, jos se ei ole oikea osoite, emme ole vastuussa menetyksestä aiheuttama ongelma.

Tuotteita voidaan palauttaa palautusta tai vaihtaa 7 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Mutta syy palaa aiheuttamasta itse (esim kokoa, väriä haluat), ei voida hyväksyä. Palautukset voidaan lähettää takaisin 7 päivän saatuaan, reklamaatiotuotteet saa koskaan käytetty ja uuden veroisia.

Kaikki palasi paketit on vakuutettu. Kuten palautettaessa oikea kohteet palautusta:

reklamaatiotuotteet kohdistuu 5% pankki käsittelymaksu ja toimituskulut. Ostajat ovat aina vastuussa postikulut. Erityiset olosuhteet voivat edellyttää yhteistyössä yritysten liikekumppaneita. Lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Tärkeä ilmoitus:

1. Vaikka tarjoamme palauttamispolitiikkaa, ottaen huomioon aikaa ja rahaa vievää, me varmasti arvostaa, jos voit tehdä kaikki kysymyksiinne selkeä ennen tilaamista.

2. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ensimmäinen saada palautusosoitteen. Kaikki palasi kauppatavaraa tulee lähettää toimitusosoitteen lähetämme teille, jos se ei ole oikea osoite, emme ole vastuussa menetyksestä aiheuttama ongelma.

3. Emme vastaa menettää, jos palautuspakkausta eksyä kuljetuksen aikana, alkuperäinen posti kuitti on pidettävä vaatia korvausta.

4. Jos palaamassa oikea kohteet palautusta: Toimitus ja käsittelykulut ei palauteta. Emme kata toimituskulut tuoton tai vaihtoon oikeassa järjestyksessä, et vastaa merenkulun ja käsittelykustannukset. Lisäksi suosittelemme, että lisäät seuranta ja vakuutuksen oman suojan, koska emme voi olla vastuussa kadonneista lähetysten tai pidätetty tullin.

top